Profiel

TS Solutions is een onafhankelijk consultancy bureau, voor bedrijven die ervoor kiezen om écht structureel te willen verbeteren in hun productie-, onderhoud- en/of manufacturing omgeving.

Ons uitgangspunt is het versterken van de synergie in de eigenlijk onmogelijke driehoek van business, operations en maintenance. Deze driehoeksrelatie is gebaseerd op tegenstellingen en onbalans en schreeuwt vaak om verbeterde samenwerking.

Vanuit in de eerste plaats onze praktische ervaring, maar natuurlijk ook vanuit onze kennis op het gebied van moderne methodes voor onderhoudsoptimalisatie, kwaliteitsverbetering en efficiency verhoging werken wij samen met u aan structurele verbetering.

Mark Welten heeft TS Solutions in 2008 gestart en met zijn medewerkers een organisatie ingericht die een arsenaal van praktische ervaringen hebben opgedaan in de wereld van de ‘capital asset’ bedrijven. Zij hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke overtuiging en een gedeelde visie, vanuit welke zij de missie die zij met TS Solutions willen verwezenlijken hebben ingezet.

Onze medewerkers zijn allemaal zeer ervaren op hun specifieke vakgebied. Maintenance- en Reliability Engineers en Reliability Consultants. Echte Reliability Experts.

Het doel van onze projecten is niet om snel een kunstje te doen, maar om uw medewerkers een goede en gestructureerde werkwijze aan te leren en om kwaliteitssystemen en software tools dusdanig in te richten dat zij maximale ondersteuning bieden aan uw proces.

Onze medewerkers werken aan de betrouwbaarheid van uw organisatie. Dat is waar volgens ons structurele verbetering uit voortvloeit.